CIJANTUNG HOUSE

November 2014 - April 2015

Defi Andri

 

Client                        : Iman Budiman

Location                   : Cijantung

Number of Storey  : 2

Scope of works       : architecture

Status                       : built

This project was a renovation house project that had once been designed by our principal a couple of years ago. Growing along with the growth of the family, the house needs more rooms and larger space.

 

Our main task was to provide one more children room and renovate their bathroom. The other rooms they needed were extended master bedroom, living room, front guest room, and two outdoor gathering areas.

 

We designed the front living room in a form of glass steel-framed box as the vocal point of the facade. The outdoor gathering areas were covered by a glass canopy to keep the indoor spaces showered by the sunlight. Every extended spaces was designed by considering the location of the opening to bring light into the rooms.

​© 2019 by MONOKROMA.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now